sunnuntai 9. helmikuuta 2014

TOKO on kivaa!!!

Olen valittanut kyllästymiseen, kyllä, myös itseni kyllästymiseen, asti että toko ei inspiroi. Ettei huvita. Että treenataan kerran viikossa pitkin hampain ja sehän ei tietenkään riitä, korkeintaan ylläpitää jotain ihan perustasoa. Nyt loppu valitus, lupaan. Me ruvetaan treenaamaan. 
Mistä tämmöinen mielenhäiriö!? No hyvin menneestä kokeesta tietty. Fiilis oli jännittynyt mutta positiivinen. Edelleen seuraaminen oli se haasteellisin ja huonoin liike mutta vire pysyi, jopa nousi.
Koepaikalla olin ensin niin jännittynyt ja sitten niin täpinöissäni etten kerinnyt yksittäisten liikkeiden pisteitä edes noteerata. Luoksetulossa jouduin kysymään liikkurilta että anteeksi voitko toistaa kun en yhtään ymmärtänyt kuulemaani. Mutta onneksi minun kipseily ei vaikuttanut Salsaan kovin paljoa. 

1. Paikkamakuu 10, tahmeasti se kyllä meni maahan, muistan tuijottaneeni koiraa aika intensiivisesti. Maahanmenot on muutenkin olleet epäSalsamaisen huonoja, johtunee tapaturman jälkeisistä lihasjumeista. Mutta pysyi nätisti kuten odottaa saattaa.
2. Seuraaminen 8,5 (en muista liikkeiden tarkkaa järjestystä, ehkä ne tehtiin numerojärkässä, en tosiaan ole varma) asento aukeili käännöksissä, himmailin niitä ihan tuhaan ja Salsa siihen että mitä siinä jähmit. Seuraamisessa on vielä paljon töitä. Mutta vire pysyi, hieman nousikin loppua kohti eikä silti äännellyt kun ihan pienet piippaukset lopussa. 
3. Liikkeestä maahan 10 Se on hyvä, en tietenkään nähnyt miten se meni asentoon, treeneissä on ollut hidas. Joka tapauksessa Salsan lemmpari.
4. Luoksetulo 9 Pysähdys ei ollut kovin terävä. Tuli kuitenkin laukalla hieman vinoon perusasentoon. Hiomista riittää.
5. Liikkestä seisominen 10 Tästäkin me tykätään ja Salsa pysähtyy täpäkästi.
6. Noutaminen 9 Kyllä pitää treenata, hyppynouto onneksi helpottaa asiaa, hyppääminen kun vaan on niin kivaa. Kapulan ottaminen oli vaisu ja luovutusasento kaikkea muuta kuin tiivis.
7. Kaukot 10 Ihan ok mutta istu-maahan onkin helppoa kuin heinänteko Salsalle kun ei tarvitse takapäätä  (aimikätakapääemmätiennytettäsielläonsemmonenkin) liikuttaa. 
8. Estehyppy 10 Se nyt vaan on kivaa ja siksi helppoa. Plussaa siitä ettei varastanut hypylle. Siis mulle plussaa, että sain spidettyä koiran hallinnassa. Hyvä minä.
9. Kokonaisvaikutus 9 Jos seuraaminen olisi ollut tarkempaa niin.... tiedetään tiedetään. Tuomari ei maininnut muuta korjattavaa. Tasainen varma koira. Niinpä.
Eli pisteet 191, toinen sija (ykkönen sai 192) ja KP. Palkinnoksi säkillinen ruokaa Nacholle. :)
Enpä olisi paljon vähempiin pisteisiin ollut tyytyväinenkään. Tällä tahkoamisella. Tai siis eihän me olla tahkottu, lähinnä tahmailtu vaan. Seli seli. Kiva fiilis, ihana pikku-Sapeli <3.

Ja tässä mainoskuva:

3 kommenttia:

  1. Hurjasti onnea, hieno tulos! :) Sitten vaan voivottelemaan. :)

    VastaaPoista
  2. Onnea Laura ja Salsa! Todella mahtavat pisteet olette saaneet.
    Rapsutuksia Salsalle!

    VastaaPoista