maanantai 24. maaliskuuta 2014

Pentuprojekti

Alunperin halusin nimenomaan sijoitusnartun sen takia että pääsisin suuremmalla todennäköisyydellä seuraamaan koiranpentujen syntymistä ja kasvamista läheltä. Tämä henk koht unelmani on saanut nyt aimo sysäyksen eteenpäin. Salsa vietti kuherruskuukautta, tai siis viikkoa, ja kolme onnistunutta astutusta on nyt tehty. Itse astutuksia en päässyt harmikseni seuraamaan kun oma talvilomareissu sattui juuri samaan saumaan.
Sain kuitenkin tilaisuuden tavata Salsan hurmaavann sulhon Tallyn. Tally on tsekkiläinen uros, Open Gate kennelistä Prahan lähettyviltä ja hän vieraili siis aivan henkilökohtaisesti Salsan, tai siis Anitan, luona Vantaalla. Matkat sujuivat mukavasti eikä tasapainoinen koira ottanut mitään paineita lennoista, uusista ympäristöistä tai vieraista koirista. Kerrassaan valloittava ihanuus!
Parempaa kuvaa en kännykameralla saanut, Tallyllä on hauskat puolipystyt korvat. 

Jännittävä odotus on alkanut siis alkanut ja kävimme sen kunniaksi reippaan juoksulenkin Salsan kanssa, täytyy hyödyntää niin kauan kun lenkkikaverilla vielä jalka nousee. Viikon treenaamattomuus ilmeni tällä hassulla tavalla, Salsa varasti (mitä se ei koskaan tavallisesti tee!) minulta hanskan ja riekkui sen kanssa pitkin pihaa vaikka kuinka kauan.

Nyt sitten ei ole sen kummempia treenisuunnitelmia keväälle ja alkukesälle. Kun pennut toivottavasti syntyvät ja hieman kasvavat aletaan sitten palaamaan normaaliin päiväjärjestykseen. Siihen asti vain pientä ylläpitävää tokoa pääasiassa. Mitäs minä sitten kaikella tällä ylimääräisellä ajalla keksin tehdä? Nachosta tokokoira? Tai hakukoira? Joo...


Muokkelimuok...
Pari kuvaa lisää, kuvat ottanut Outi Toni:
Tally on komea poika

Kyyhkyläiset; Tally iloisen huoleton, Salsa keskittyneenä odottaa seuraavaa tehtävää (tai palkkaa) ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti