sunnuntai 4. syyskuuta 2011

ERI-hyvä koira

Käytiin lauantaina Hakunilassa näyttelyssä Salsan kanssa. Salsan luokassa (JUN nartut) oli kaksi muuta koiraa, voittaja Pikkupaimenen U Make me Crazy. ROP-ksi Wildmagpie's Muffin (Step). Nartut olivat paljon paremmin edustettuina, uroksia oli 17 koirasta vain kolme. Myös Salsan veli Rasmus kävi kehässä tuloksena EH1. Myös Anitan Kiira pärjäsi oli hyvin ja oli muutenkin aivan ihana!

Salsan arvostelu, tuomari Veli-Pekka Kumpumäki: Hyvin narttumainen jolla hyvät mittasuhteet, hieman suippo kuono-osa. Silmät voisivat olla tummemmat. Hyvä ylälinja. Etuosa saisi olla voimakkaammin kulmautunut ja eturinta selvempi. Riittävä luusto, hyvä ylälinja. Oikein kiinnittynyt häntä, hyvänlaatuinen karvapeite. Liikkeet kaipaavat lisää ulottuvuutta. Malliltaan hyvä.

Olen tähän tulokseen kovin tyytyväinen. Salsa on kovin tyttömäinen, ja hyvä niin, suippo kuono vaan korostaa tätä feminiinisyyttä. Ylälinja on hyvä, se nyt ainakin tuosta tuli selväksi. Sannille taas suurkiitos mahtavasta esittämisestä, minusta liikkeissä oli näin nuoreksi koiraksi ulottuvuutta ainakin kun koira oli yksin kehässä ja keskittyi.

Sää onneksi suosi, ja mukava oli katsella koiria ja ihmisiä kehän laidalla ilman mitään paineita koiran esittämisestä.

1 kommentti:

  1. Meilläkin taisi Kumpumäki taisi huomauttaa että kuono-osan pitäisi tanakoitua.. :-D

    Ja kannattaakin olla tulokseen tyytyväinen, on se Salsa nätti! :)

    VastaaPoista