keskiviikko 31. elokuuta 2011

Syksy sataen tulevi

Tassunpesukausi on totisesti alkanut. Viimepäivät on tullut vettä niin että sieltä sun täältä löytyy ihania mutalammikoita joissa tepastella tai vaikka kelliä jos "matten" silmä välttää. Toisaalta kaikki vilja ja heinä on nyt korjattu ja pelloilla voi juosta vapaana mielin määrin.
Myös Nacho sai luvan ulkoilla jonkun verran vapaana. Kahdessa viikossa selkä ja takajalat oli huomattavasti paremmassa kunnossa. ahkera jummppaaminen siis tuotti tulosta. Olen iloinen että mitään rakenteellista vikaa ei näyttäisi olevan ja Nacho voi pikkuhiljaa palata agilityyn.
Siitä motivoituneena varasin meillä halli vuoron Veikkolan agility halliin, jos ei muihin ryhmiin päästä niin ainakin kerta viikossa treenataan itsenäisesti molempia koiria. Muutenkin syksy on niin täyteen bookattu kaikenmaailman menoa ja meinikiä että ihan hirvittää, miten me joka paikkaan keritään ja miten siinä välissä ehtii vielä töitäkin tehdä.
Viikonloppuna on sitten Salsan toinen esiintyminen näyttelykehässä. Ainakin hyvä syy hoitaa tuo takkuturkki kuntoon. Muuten ei paineita, kunhan joku muu esittää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti