torstai 27. lokakuuta 2011

Onnellista arkea

Lamaannuttavan flunssan jälkeen on ihana palata taas raiteilleen. Puolitoista viikkoa on treenit ja lenkit ollut rästissä, mies on tietysti lenkittänyt ja hoitanut hyvin mutta minulla on ollut kamala ikävä koirien kanssa puuhaamista. Niinkin paljon että otin lauantaiaamuna varaslähdön ja menin ihan puolikuntoisena ulos elukoiden kanssa ennen kahdeksaa. olen muuten kyllä aamuvirkku mutta jotain rajaa, lähteä nyt tuonne pimeään sompaamaan. Kyllä se sitten kostautuikin muutaman päivän lisäpotemisella.
Tänään aloin vihdoin tuntea itseni terveemmäksi ja otettiin sitten ihan koko setti; aamulla agi-harkat hallivuorolla, iltapäivällä pitkä remmilenkki "kylillä", päälle vielä molempien turkinhoito ja kynsien leikkuut.
Salsa on kyllä nyt niin karvaton ettei tuossa paljon harjaamista enää ole. Imuroida on saanut melkein joka päivä, niin paljon sitä karvaa on pahimmillaan lähtenyt.
Muuten vaikuttaa kovin hyväkuntoiselta ja terveeltä että varmaan ihan normaalista nartun karvanvaihdosta on kyse. Mutta outoa on silti ollut, kuten sanottu minun ensimmäinen narttu. Tykkään kyllä tästä sporttisesta lookista kovasti. Täytyy kai yrittää kuvata jossain vaiheessa. olen siinä touhussa vaan ihan onneton. Eikä ole kunnon kameraakaan että se siitä. Vähän se on sellainen vinttikoira-springerspaniel-bortsumix-tyylinen.

1 kommentti:

  1. Kuvaa kehiin! ;) Sporttinen look on aina hyvä. :) Mäkin kyllä tykkäisin jos Jeriko kaljuuntuisi tai edes vähän luopuis karvastaan, mutta sillä ei ole ollut vielä yhtään kunnollista karvanvaihtoa, ehkä niitä on sitten ihan turha odotellakaan.. :D

    VastaaPoista