torstai 8. joulukuuta 2011

Minikaivuri

Meilläkin on nyt oma-nimittäin minikaivuri. Niin paljon on olleet mokomat tapetilla että täytyy vähän mainostaa tätä meidän omaa. Se on valkoinen, tehokas ja väsymätön. Kuoppa kuin kuoppa syntyy hetkessä. Ojat ja rannat ruopataan kauhan käänteessä. Tai siis tassun. Ekologinenkin se on, kaksi desiä pellettejä päivässä ja tehoja riittää moneksi tunniksi. Niin kauan kun maa ei ole roudassa meidän pihaan ilmestyy uusia kuoppia. Ensilumen myötä kaivamisesta on tullut taas ihan ykkösproriteetti meidän pikku apulaiselle. Ja jos joku on vietissään niin parsoni silloin kun se kaivaa. Odotan kovasti lisää lunta ja jäätä maahan, en jaksa enää näitä tassupesuja kolme neljä kertaa päivässä. Kahdeksan tassua kertaa neljä, parhaimmillaan pestään siis 24 tassua päivässä, 168 tassua viikossa.
Muuten ei ihmeempiä, aksaa vähän treenaillaan kerran viikossa omaksi huviksi. Salsan priona toko liikkeiden hiominen niin että alo-kokeeseen uskaltaisi kevät puolella. Olen aika fiiliksissä klikkeröinnistä välillä ja toimii nyt molemilla tosi kivasti. Nachokin noutaa kapulaa,on se vaan tehokas kapine se naksutin.
Lenkeillä vedetään tiukkaa linjaa, siis molemmissa päissä. Vapaana ei nyt juoksennella ennekuin remmikävely paranee. Pari kertaa viikossa vien tietty autolla suoraan mettään juoksemaan vapaana mutta se on vähän niinkuin eri juttu. Välillä menee paremmin, välillä ollaan menossa rukkastehtaalle. Mutta ei noista kummosia saisi, Nacho-mallissa jäätyisi sormet ja mustavalkoinen versio on näillä turkeilla sekin vielä aika harva. Eli ai auta kun pysyä lujana remmin päässä, toisessa päässä on vähintään yhtä kovapäistä porukkaa.

2 kommenttia:

  1. Eihän se naksutin siinä tehokas ole, vaan koulutusmenetelmä. ;) Mikä tahansa muu ehdollinen vahviste olisi aivan yhtä tehokas, jos se oltaisiin vaan ehdollistettu kunnolla. Mutta siis naksuttelu on kivaa! :D

    VastaaPoista
  2. Niinpä, se oikea-aikaisuushan siinä kait ratkaisee. Ja onnistumiset motivoi kouluttamaan myös perinteisellä tavalla.

    VastaaPoista