torstai 12. huhtikuuta 2012

Ekat möllit check

Kauheesti jänskätti mutta ekoiksi mölleiksi meillä meni kohtuu hyvin pääsiäissunnuntaina. Kauniissa säässä päästiin äkseeraamaan.
Alkuun Salsa meni kipsiin kun "tuomari" tuli vähän kopeloimaan. Salsa pelästyminen taisi tosin johtua siitä että minä vähän hämmennyin, kun en muistanut että sellainen osuus kuuluu myös kokeeseen.
Paikkamakuu meni ok, maahanmenossa jäi jostain syystä tuijottamaan koiraa joten hän siitä sitten varovaisesti ylös ryömimään että pitikö tässä tehdä jotain muuta... oma moka. Pysyi hyvin paikallaan vaikka viereiset koirat huseerasi vähän mitä sattuu. Maasta sivulletuloa se on alkanut vähän ennakoimaan, täytyypi treenata.
Seuruut ihan jees, kontakti oli meidän tekemäksi hyvä. Olen saanut neitiä jopa vähän syttymään seuruusta nyt viime aikoina.
Maahanmenot ja seisomiset ok, vähän vielä avitin käsimerkein mutta pitää ne nyt häivyttää pois. Luoksetulo ok, täytyy alkaa ottaa vauhtia siihen.
Hyppy meni hyvin mitä nyt ohjaaja mokasi. Unohdin antaa seisomiskäskyn kokonaan, pisteet rapisi.
Suoritukseen yleisesti olin tyytyväinen, Salsan innostus ja vireystaso paranee pikku hiljaa koko ajan.
Lähtiessä kävi vielä pikku välikohtaus. Päästin Salsan leikkimään ja noin kymmenenen minuutin päästä tilanne alkoi kärjistyä Salsan ja yhden toisen nartun välillä. Nopeasti tilanne oli päällä ja vaikkei se nyt kovin pahalta minusta siinä näyttänyt ikävä juttu kuitenkin. Mielestäni Salsa ei ole mitenkään agressiivinen, vähän epävarma, ei kovin tottunut muihin koiriin ja varmaan dominanssia löytyy myös. En nyt käy sitä sen enempää tässä ruotimaan, koirat on koiria, joskus näitä sattuu.

1 kommentti:

  1. Kuulostaa, että on mennyt kuitenkin tosi kivasti, jos mokat oli lähinnä ohjaajan tekemiä.. ;) Kun vaan itse muistat mitä piti tehdä, niin viralliseen kokeeseen vaan! :)

    Noita nyt koirien kanssa sattuu, itku pitkästä ilosta ja sitä rataa. Itse olen huomannut, että vaikka Ukossa ei ole vaikuttanut olevan dominanssia tippaakaan, niin kyllä sekin puolensa pitää jos sen päälle hypitään rajusti. Silmä kovana vahtaan sitten millaisia leikit on, että voin mennä heti väliin jos menee turhan rajuksi.. Pikku veljen koira todettiin eilen turhan rajuksi, tosin Jeriko toimi suht hyvänä body guardina.. Mikä ei ehkä sekään ole kauheen hyvä juttu.. :D Mutta koirat on koiria, toisten kanssa tulee juttuun, toisten kanssa ei, vähän niin kuin ihmisetkin. ;)

    VastaaPoista