perjantai 6. huhtikuuta 2012

Tokoiluu ja muita suunnitelmii

Laitoin tohon yhden kaverikuvan, meidän koirilla on sattuneesta syystä enemmän vauva- kauin hauvakavereita, Nacho sietää lapsia kun on pakko, Salsa tykkää mutta ei silläkään hermo ikuisuuksia kestä. Maaliskuu meni ohi ihan hujauksessa, koirat joutui olemaan aika peruslenkillä ja sisäaktivoinnilla, mitä nyt Salsan kanssa käytiin maanantai-treeneissä. Oli ihan kauheesti ohjelmaa muilla elämän osa-alueilla, harmittaa kun tuo päivätyö rajoittaa harrastuksia niin hirveesti. Pihalla ollaan välillä tehty kevättä ja välillä taas lumitöitä, sulais jo mokoma niin päästäis multaan möyrimään.


Kevään ja kesän pääaktiviteetti on meillä TOKO. Treenataan Salsan kanssa aktiivisesti ja toivottavasti päästään myös kisaamaan. Alkuperäinen suunnitelma oli ilmottaa meidät pariin kokeeseen toukokuussa mutta nyt en sitten uskallakaan. Kisavalmis Salsa ei vielä ole, häiriintyy niin kovasti muista, ainakin tietynlaisista koirista. Tai ehkä kyse on siitä että emäntä ei ole kisavalmis.
Parit mällitokot on kuitenkin ohjelmassa, Vekoran kilpatoko kurssi, SBACKin leirillä tokoilut. Lisäksi olen ilmottanut molemmat apinat omiin estehyppelyryhmiinsä kesäksi.
Sitten meillä on yksi paimennnuspäivä sovittuna ja sen perusteella päätetään mennäänkö uudestaan. Minä tietty pelkään pahinta ja veikkaan että Salsa käyttäytyy niinkun viime kesänä kun nähtiin lampaita. Haukkui ja riehui kuin kaistapäinen.
Niin ja onhan meillä PK-tottis ja mahdolliset haku-kuviot.
Huh, alkaa itseäkin hengästyttää. Isäntä ei vielä tiedä mitä kaikkea olen suunnitellut... Eikä se taida tietää sitäkään että se saa mennä aksaamaan jommankumman kanssa. No, toivottavasti edes se lukee mun löpinöitä, sittenpähän tietää.

2 kommenttia:

  1. Haha, toi viimeinen lausahdus oli niin hyvä, että kaipaisin tykkää-nappia! :DD

    VastaaPoista
  2. Hyvä hyvä! Oon samaa mieltä että työt häiritsee pahasti harrastuksia. Kyllähän Fredde nyt menee vaiks molempien kaa aksaa....!

    VastaaPoista