perjantai 19. lokakuuta 2012

Vedetään lonkkaa

Koko viikko ollaankin menty ihan matalalentoa. Sain niin jäätävän flunssan + vatsataudin kolmeviikkoa jatkunee yskän jälkitautina että olen ollut aivan puhpah pelistä pois. Kaiket päivät ollaan vaan maattu, ja jos jaksettu katsottu ällöjä ohjelmia päivä TV:stä. Nachosta on tullut ihan TV addikti, se katsoo nykyää ihan mitä p****aa tahansa, ennen kiinnostivat vain eläinohjelmat. Salsa on treenitauosta selvästi hämillään. Ei mitää riehumista, sisätiloissa Salsa on aina rauhallisuuden perikuva mutta sen vakava päättäväinen ilme kertoo mulle "Matte, kaikki hommat on tekemättä, mitä tästä oikein tulee?" Muutenkin F on joutunut painamaan pitkää päivää töissä niin koirat on olleet ihan pissikakka-lenkkien varassa. Mitä nyt aksa-treeneissä käväisivät tiistaina ja tekivät kuulemma 19-esteistä rataa kuin vettä vaan. Olisinpa ollut näkemässä! Viime lauantaina oltiin Keravalla kimppatreeni-ryhmän toko-harkoissa. Tehtiin piilopaikkamakuita, vähän istumista, noutoja, merkkiä ja kokeilin myös ruutua. Sain myös kuulla että koira on nyt ihan pilalla kun olen opettanut sille merkin ennen ruutua, kun eihän voittajan ruudussa ole merkkiä... voi kääk! Täytyy varmaan ottaa uus koira ja aloittaa alusta. Ei vaan, laitetaan merkki nyt vähäksi aikaa jäähylle ja keskitytään ruutuun, hyvä siitä tulee. Salsa sai myös leikkiä Hessun kanssa, Hessu niin komea ja Salsan mielestä aivan on iiihana. Hessu vaan ei tahtonut ihan pysyä meidän pikaliitäjän perässä. Pitää varmaan mennä sen kanssa roturaceen. Neiti on niin tyypillinen bortsu, leikkikaveriksi kelpaa vain samanrotuiset, ja mielellään pojat. Tuli nimittäin ryhmäkuvassa taas ärähdettyä viereiselle nartulle. Pöh, harmittaa... Sanna otti treeneissä nättejä kuvia joissa näkyy kaikenlaista mielenkiintoista.
Seuraamisessa mulla ainakin kädet heiluu, katse voisi olla ylempänäkin.
Tästä näkyy että se on vinttikoirien sukua, piiitkät koivet.
Metalliesineet ei koskaan ole ollut ongelma, noudon luovusta nyt hiotaan, voisin nojata vähän taaksepäin niin koira ei paineistuisi. Tosin eipä tuo nyt tunnu hirveästi paineistuvan, eikä juurikaan tiputtele kapulaa.
Paikallaolo kuvassa näkyy että en ole mennyt montaa kertaa vielä piiloon, kaula ei voisi pidempi olla (Salsa oikealla) mutta onpahan ainakin tarkkaavaisen näköinen. Kaikki kuvat Sanna Hyytiäinen, suurkiitokset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti