sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Ekat Haku-treenit

Eilen pyörähti käytiin PK-Haun treenikausi. Vielä on tosi paljon lunta mutta reippaina rämmittiin kolmisen tuntia Veikkolan metsissä. Salsan treeni oli suht lyhyt ja helppo. Eihän me vielä osata juuri mitään. Ensimmäinen ukko otettiin reagointina, ihan vaan metsäkävelyllä ja siitä ukolle. Vähän Salsa alkuun katseli että mikä tässä nyt on outoa, jotain multa nyt odotetaan mutta mitä? Sitten toiselle ukolle haettiin haku tuulen alta ja sitten menin keskilinjalle lähettämään. Hyvin lähti ja meni palkalle.
Kolmannella lähetin suoraan, hain hyvää paikkaa lähettää vähän sisään päin keskilinjalta. Kahdella ekalla palkkana ruokaa, kolmannella leikki.
Nyt pitäisi sitten oikeesti aloittaa ne ilmaisutreenit. Olen ajatellut että koko kesä treenataan aktiivisesti ja syksyllä arvioin onko meistä tähän lajiin.
Illalla ilmoitin meidät BH kokeeseen 20.4., koekalenterissa luki että Hanko niin siitä sain idean että oltaisiin kaupunkiosuudessa tutulla maaperällä. Mutta koe järjestetäänkin jossain Påminnessä. No, samapa tuo. Pitäis varmaan katsoa ne liikkeet ja alkaa treenaamaan.
Iltalenkillä tehtiin pieni esineruutu. F ohjasi. Kaksi ekaa nousi hyvin, kolmanteen tarvittiin vähän apuja. Esineet oli tosin aika vaikeita, koko talven muovipussissa ulkona roikkuneita tavaroita, eihän niissä varmaan ollut hajuakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti