maanantai 1. huhtikuuta 2013

Vihdoinkin!

...saatiin kisata. AVO-liikkeet on ollut koko talven meille niin pakkopullaa että kiva oli käydä kisaamassa ja hoitamassa homma alta pois. Ja tuli taas niitä heikkoja kohtia esille joten tiedetään mitä treenata vielä lisää.
Lauantain saldo: Liikkeet suoritusjärjestyksessä
Estehyppy:9,5 - en tiedä mistä pistevähennys, liikkeellelähtö ei koskaan ole ollut mikään räjähtävä, tai ehkä perusasento aavistuksen vino takaisin tullessa.
Kauko-ohjaus: 10 - istu-maahan on kyllä sika helppo Salsalle, ei siihen voi muuta sanoa. Noutaminen:9 - varmaan vauhdista (tai siis sen puutteesta) ja aavistuksen vinosta eteentulosta piste meni
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 8 - iik, liikkuri lähestyy takaa, Matte, en uskalla seistä tässä selkä tohon tyyppiin... Salsa siis kääntyi puoli kierrosta mutta jäi paikoilleen. Hyvät pisteet siihen nähden.
Luoksetulo 9,5 - vauhti varmaankin, pysäytys on tarkka, meidän mittapuulla.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 8 tämä on aina ollut hyvä liike, en itse nähnyt mitään vikaa. Kehän laidalta kepo kertoi että maahanmeno olisi ollut hidas. Täytyy treenata.
Seuraaminen taluttimetta: - 7 herregud - ai, mitä, pitääkö kävellä, ai missä, no okei, diibadaaba, no juostaan, jeee! Kurinpalautusta ja treeniä.
Paikalla makaaminen: 9, tässä tuli tunne että ollaanko me yhtään treenattu ja niin pitkää aikaa. Vähän jännitin myös viereistä dobberia (joka sai liikkeestä 10). Maan nuuskimisesta pistemenetys. Kokonaisvaikutus: 9, muuten hyvä mutta se seuruu. Kuten sanottu: herregud!
Matte - joko mennään?!

Päivä oli pitkä, meidän vuoro oli toiseksi viimeisenä koko AVO-luokassa (20 koirakkoa) ja Salsa joutui odottelemaan monta tuntia hallissa joka on vähän vähemmän sosiaaliselle koiralle hieman raskasta. Tosi hyvin hermo kuitenkin kesti. Koirasta näki kuinka se tsemppasi - rakas pieni <3!
Kokeen jälkeen Salsa vielä intoutui leikkimään Elvi-pennun kanssa. Meidän Salsa luovutti oman lempipatukkansa  pennulle - en ollut uskoa silmiäni. Ei se olekaan ihan täys biatch!

Nyt alkaa voi-treenit oikeasti. Jos jaksetaan ja aikataulöut natsaa käydään hakemassa kisakokemusta TK2 verran kesän aikana. Loppusyksystä vois kattoa sitten voi-kokeita. Tämän kesän teemat on kuitenkin aksa ja haku joten toko ei saisi viedä niiltä liikaa aikaa.

3 kommenttia: