sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Lumitassut

Pakkaslumen myötä meille on kehittynyt lumitassu ongelma. Salsan tassuihin kertyy ihan kamalasti lumipaakkuja, varsinkin polkuanturoiden välissä tuntuvat olevan erityisen epämukavat. Mikä avuksi? Yritin väähn trimmata tassukarvoja viime sunnuntaina ettei lumi tarttuisi. Eipä juuri auttanut.
Eli hankinko tossut, tuleeko niitä käytettyä ja suostuuko koira niillä kävelemään. Salsa on sellainen herkkis, kuonopanta oli ihan ehdoton nounou, senttiäkään en kävele naru nokan päällä.
Nachon karva on käytännöllisempää sorttia, siihen ei tartu lika eikä lumi. Mutta sen tassuja palelee. Eli sillekin tossut?
Ihan sama se varmaan on tässä konkurssissa, kaikki ylimääräinen raha menee muutenkin koiriin. Mutta jos tietäisi että ne edes suostuvat kävelemään niillä niin ei menis ihan hukkaan. Pitänee mennä kenkäkaupoille, onko siellä vielä ale?

1 kommentti:

  1. Leikkasitko karvat tassuista ja anturoiden välistä aivan lyhyiksi? Kyllä meillä ainakin näkyy siinä suuri ero..
    Relaxant-tassuvoiteen sanotaan vähentävän lumen ja jään paakkuuntumista, kun sitä laittaa puolisen tuntia ennen ulkoilua. Se on kyllä kallista ja varmaan rasva kuin rasva estää paakkuuntumista, hyvä puoli on kyllä siinä, että toi on silleen kevyttä ja imeytyy nopeesti.. Oma vaivansahan siinä on, mutta ei nyt hirveesti suurempi kuin tossujen kanssa.. Ja suistuuko Salsa pitämään tossuja..? :D

    VastaaPoista