maanantai 22. heinäkuuta 2013

keskiyön epikset Riihimäellä 19.7.2013

Ja sitten vihdoinkin saatii aikaiseksi lähteä epiksiin. Minä suoriuduin surkeasti, iski väsymys ja velttous. Mutta eipä haittaa koska muu perhe oli kerrassaan loistava!

Tarkoituksena siis suorittaa vain mölliradat mutta mentiin sitten ilmottautumaan kisaaviin myös. Onneksi, koska möllirata oli aikasta helppo. Vain kolme putkea ja hyppyjä väliin. No, Nacholla meni pasmat sekaisin muutamasta terrieri-uroksesta, niiden kanssa piti vähän tuijotella joten keskittyminen ei ollut parasta a-luokkaa. 10 esteen radalla kaksi vitosta ja kielto... Joo...

Radalla ehtii pysähtelemään ja tuijottelemaan yleisöä - kas näin!

Salsa ei ollut ollenkaan oma itsensä mölliradan aloituksessa, haahuili ja piippasi - kunnes tajusin että se oli haistanut minut mutta ei osannut paikallistaa yleisön joukosta. Kävin näyttäytymässä ja Salsa malttoi mennä radalle. Liikkis pikku-Salsa <3 Rata meni hienosti ja kovaa, Salsa ja Fredde palkintosijoille.

Salsa ei paljon pysähtele - paitsi kontakteilla hienosti aina tietty!

Melkein heti perään alkoikin sitten maksien kisaavien rata, joukossa paljon kolmosissa kisaavia jotka tekivät jopa virheitä joten ei ihan helpoimmasta päästä kuitenkaan. Salsa teki hyvää työtä, A-esteen alastulo oli vaan epätyypillisen hidas, ohjaaja taisi olla liikaa edessä. Tuli siellä muutama muukin ohjausvirhe joten rimoja tippui ja yksi kielto, mutta kaiken kaikkiaan hyvä rata ja fiilis kohdillaan!
Kello lähenteli puoltayötä ja minä valittelin päänsärkyä joten rakas-mieheni tarjoutui (pakotettiin) menemään vielä Nachonkin rata. Nacho vaatii nimittäin ohjaajalta ihan huippuunsa viritettyä tarkkaavaisuuttaa ja energisyyttä. Hienosti meni - nollarata! Toki siellä tuli muutama herpaantuminen ja irtoaminen olisi voinut olla parempaa jopa Nachon mittapuulla. Aika kuitekin riitti (ykkösluokan aikatasoituksella) luokan kakkos-sijaan.
Olin kyllä haljeta ylpeydestä, jäi tosi hyvä mieli näistä kinkereistä! Ja palkinnoksi saatiin herkkuja koirille :).

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti