sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Viikonlopun misseilyt ja tokoilut

Lauantaina käytiin kääntymässä Salsan kanssa Tuuloksen ryhmiksessä. Jeejee, rakasta näyttelyitä. Varsinkin kun saan esittää koiran ihan itse. Ja koirani todella tykkää kun on kauhea kaaos ja paljon koiria samassa paikassa. Ihanaa! Nooot.
Mentiin reippaina tyttöinä kuitenkin kun kerran ilkeä kasvattaja oli meidät ilmottanut. Harhailin näyttelypaikalla, kauppakeskuksen parkkihallissa, etsivän näköisenä niin kauan että pari bortsuihmistä tuli kertomaan missä kehä on. Onneksi paikalla oli myös asiallinen myyntikoju jostaa saatiin Salsalle vihdoinkin asiallinen näyttelypanta ja remmi.
Kehässä ja sen ulkopuolella Salsa käyttäytyi aika mallikaasti, ei rähinöitä. Minäkin selvisin esittämisestä hengissä. Viimeksi olen esittänyt bortsua vuonna 95 kun käytiin Rickyn kanssa sen ainoan kerran näyttelyssä. Jos mahdollista se vihasi näyttelyitä vielä enemmän. Nacho olen ehkä esittänyt kerran tai kaksi. Pientä haastetta siinäkin, saada se ravaamaan hetki vetämättä ja seisomaan paikallaan useita sekunteja pidempään. Salsa on superhelppo esitettävä. Ja tietty nätti kun mikä ;).
Saatiin ERI ja SA, narttukehästä 4. ja se penteleen varaserti jonka voi käyttää vaikka sytykkeenä. Pah.
Tuomari Astrid Lundava antoi kivan arvostelun ja oli muutenkin miellyttävä.
" Hyvän tyyppinen, hyvä koko (!) ja mittasuhteet. Kaunis pää ja elegantti kaula. Hyvä selkälinja tasapainoisesti kulmautunut edestä ja takaa. Hyvät sivuliikkeet."
Se siitä. Salsa rakastui aivan palavasti nuoreen bortsu-urokseen. Neidillä on hyvä maku koska samainen uros pärjäsi oikein kivasti kokonaistuloksissa. Nacho ei kuitenkaan päässyt suurempaan suosioon palattuaan äsken kotiin. Niin kai se juoksu alkaa olla jo ohi. Tai sitten Salsa on vähän valikoivampi sulhastensa suhteen.

Tänään sunnuntaina sitten kaivettiin TOKO naftaliinista. Onhan meillä hallivuorokin talvelle varattuna niin pitäähän sitä jotain tavoitetta olla. Todellinen Voivottelu alkaa änyyteenyt.
Tehtiin ruutua ja tunnaria. Eipä niistä muuta kun ovat täydellisen rikki ja kesken. Ja Sirkeltä saatiin hyviä vinkkejä.
Treenien päälle vedettiin kevyt 7,5 kävelylenkki ihanassa syyssäässä. Me vaan naatiskeltiin. Nyt tuntuis väsyttävän, ehkä pienet raitisilmaöverit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti