maanantai 27. kesäkuuta 2011

Lisää tyttömäisyyksiä

Tytöt yksin kotona jonkin aikaa, pojat ties missä maailmalla.
Tänään ajattelin siis hyödyntää maanantai-illan tehokkaasti ja treenata Salsaa sekä setviä sen takkuisen turkin. Kuinkas sitten kävikään?
Juoksu on pehmentänyt Salsan pään aivan totaalisesti, joka käskystä tarjoaa vain maahanmenoa vaikken ole maahan-käskyä sanonut sitten viime tiistai toko-treenien jossa huomasin tämän kivan tendenssin alkaneen. Jos otan naksun esiin Salsan korkeintaa yrittää maistella sitä varovasti ja katsoo sitten anovasti - naksauta jo ja annan sitten se karkki. Olin ajatellut harjoitella noutoa, liike jota pelkään kuin ruttoa, ja eteenmenoa, sekä vähän yhtä hömppä-temppua jota treenaan molemmilla koirilla jotta tekisivät sen yhtä aikaa - kerron siitä vasta jos se onnistuu. No, puolisen tuntia lyötyäni päätäni seinään ja jotta en heittäisi koiraa seinään, nappasin pyörän ja painuimmen myllylammelle uimaan. Salsa tosin vain kastautui ja minä en käynyt vedessä ollenkaan mutta reipas lenkki tuli tehtyä. Olen sitä mieltä että ison paljon liikuntaa tarvitsevan koiran kannattaa osata juosta pyörän vieressä, joskus ei vaan jaksa tehdä pitkää lenkkiä kävellen, minä en koskaan tee juosten ja isäntä saattaa olla toisenkin kerran reissussa.
Väsytettyäni koiran ja itseni kokeilin taas em. liikkeiden harjoittelua. Yhtä huonolla menestyksellä, tuloksena samaa makoilua ja tyhjää tuijotusta + yhdet riekaleiset ihmishermot. No, sitten oli vielä se turkin selvitys, eihän se märkänä onnistu kuin ihan selkä puolelta joten housut ja mahanaluset yms jää toiseen kertaa.
siinä kun koiraa makuutin huomasin että nisät ovat selvästi kohollaan ja hieman arat - valeraskautta vai normaalia juoksua? Välillä tuntuu että Salsalla olisi pentukin, yhtä tiettyä lelua se kantelee ja vinkuu, mutta sitten se taas unohtuu joten ainakin melko lievä tapaus toistaiseksi jos sitä on.
Mutta ei siis mennyt tämä ilta ihan niinkuin Strömsössä. Tärkeintä kuitenkin että koira on nyt sekä henkisesti että fyysisesti väsytetty, ja niin taitaa olla omistajakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti