lauantai 18. kesäkuuta 2011

Salsa pääosassa

Pakko laittaa tännekin muutama kuva meidän kaunottaresta. Kuvat hauskasti meidänkin hääkuvat ottaneen Hanna Sepän käsialaa.


BIS-kehä, vieressä BIS pentu australiankelpie Evallens Black & Tan Great JoySalsa Sannin kauniisti esittämänäSalsa on muutenkin meillä nyt pääosassa, ensimmäinen juoksu alkoi keskiviikkona. Nachon muuttuneesta käytöksestä me se huomattiin, en tiedä oltaisko muuten huomattu vieläkään ennen tätä aamua kun siivosiin muutama verisen läikän eteisen lattialta. Vähän jännittää kun tämä on minun ensimmäinen narttukoira ja ensimmäinen juoksu. Vielä mennyt ihan hyvin kun ollaan erotettu koirat sisällä ja erikseen lenkitetty. Kotiin ei olla yksin uskallettu jättää vaikka eri huoneissa ovatkin.
Mies osti juoksuhousutkin Salsalle mutta ihan väärän malliset, pöyheän hännän tunkeminen pienen reiän läpi on aivan liian hidasta ja epämielyttävää koiralle. Täytyy tutkia muita malleja.
Nacho on kiinnostunut muttei vielä hysteerinen, ja sitä haluammekin välttää. Herra N siis lähti Hankoon lomailemaan eilen. Ihan kotirauhan ja omien sekä koiran hermojen säästämiseksi näin on varmaan parempi. Seuraaviin juoksuihin mennessä kokeillaan varmaan jo sitä ehkäisykapselia Nacholle. Josko se sitten voisi olla kotona, vaikka ehkä silti eri huoneissa yksinollessa. Täytyy kokeilla ja opetella tämäkin asia.

Salsaan juoksu on vaikuttanut sen verran että on vähän vaisu ja silityksen kipeä, mutta sekun on sellainen sylivauva muutenkin en olisi siitä erikseen huomannut juoksun alkua. Hämillään on tietenkin ettei nachon kanssa pääse leikkimään mutta jos Nacho yrittää nousta selkään on Salsa vielä hyvin kääntynyt pois ja töninyt innokasta kosijaa pois. On ne hormoonit jännä asia.
Seuraava yhdistelmä voisi olla sitten useampi narttu, vaikka osaa nekin tapella, se on nähty.
Edellisen koirayhdistelmän jälkeen vannoin etten enää ota kahta urosta samaan aikaan, sen verran usein ne yhteen ottivat vaikka muuten kultaisia olivatkin. Tippa nousee linssiin vieläkin kun poikia ajattelee, miten voikin olla välillä ikävä, rauha Jessen ja Rickyn muistolle.

2 kommenttia:

  1. Löysimpäs teidän blogin ja aloin lukemaan sitä :)

    Onnea vielä Salsalle erkkarin tuloksista ja kiitos, että sain ihanan pikkuneidin viedä kehään!

    -Sanni

    VastaaPoista
  2. Kiitos sulle Sanni, hoidit homman mainiosti.

    VastaaPoista