sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kentillä ja metsissä

Olipa koiramainen päivä. Minun pieni elukkaiseni on nyt aika väsy. Kohtuullinen treeniputki tuli tällekin viikonlopulle kun eilen Vekoran agi-päivässä rehkittiin ja ilalla lyhyt valmisteleva toko-treeni. Tälle sunnuntai aamulle saatiin peruutuspaikka Noutajayhdistyksen kokeeseen Röylään, eli aamuvarhaisella kamat autoon ja menoks. Tuomarina Timo Pussinen Luoks. 10 Paikkamakuu 10 (kohtuullisen rauhatonta sakki ympärille, yksi haukkui, yksi lähti, kolmas pyöri paikallaan) Seur. ky. 10 Seur vap. 9 (pientä kuplimista oikeissa käännöksissä) Maahanmeno 9 (annoin vartaloavun, jäi väähn vinoon) Luoksetulo 10 (tuli tiivissti muttei enää tunkenut nenää treeniliivin alle) Seisominen 9 (pistemenetys varmaan mun epävarmuudesta, tämä on medän huonoin liike) Estehyppy 0 (hups, lämmittelin liikaa "nyt mennään hyppy" ja kun odotin liikkurin ohjeita Salsa karkasi hypylle... ihan oma vika. Saatiin tehdä liike, hyppyä madallettiin, ja meni tosi nätisti. Kehuin vuolaasti.) Kokonaisvaikutus 10 (Tämä lämmittää mieltä eniten. Salsa teki kivalla fiiliksellä, se ei tunne tippaakaan paineistuvan mun jännittämisestä.) Harmittaa tuo nolla, tositositosi paljon. Turha jossitella mutta 192 pistettä oli kyllä tuonut luokkavoiton. Päällimmäisenä silti onnistunut suoritus ja iloinen elukka. JA TK1. Ja palkinnot: ruokasäkki ja kakkapusseja ja remmi. Koepaikalla oli taas rento tunnelma ja kivaa porukkaa. Treenikaveri Hessukin sain ykkösen ja hienoilla pisteillä. Palkintojenjakoseremonioiden jälkeen lähdettiin lennosta hakumettään. Tehtiin viimeisenä Salsalle ilmahajuja ja kaikki "gubbenit" löytyi. Metsässä juokseminen on niin Salsan lempilaji. Se ei vielä tiedä harrastavansa hakua. Lopuksi vielä pari esinettä, jotka nousi pienen säädön jälkeen ihan kivasti. Vaikka olin varautunut sateiseen ja rankkaan päivään puolikuntoisena tuli päivästä loppujen lopuksi helppo ja hauska ja aurinko paistoi koko iltapäivän täydeltä terältä. Ja taas saatiin nauttia Pian ihanista leipomuksista. Harjasin, pesin tassut ja ruokin ne ahneet pikku otukset, mies on siivonnut poissaollessani, sauna lämpiämässä, ruoka uunissa. Taidan kuolla tähän elämän ihanuuteen.

2 kommenttia:

  1. On kyllä hieno rivi tuo teidän viimeisen tokon tulos. Nooh, yksi pieni erehdys , mutta taas opit lisää. Onnea ihan kamalasti. Oon teistä tosi ylpeä! Susta on tullut oikein täysverinen harrastaja! ;-)

    VastaaPoista
  2. Isosti onnea hienosta tuloksesta ja koularista!!! :)Tsemmpiä myös jatkoon, toivottavasti nähdään samoissa kokeissa, olisi kiva nähdä teidän suorituksia.

    VastaaPoista