torstai 11. syyskuuta 2014

Passikuvat

Rumba täytti alkuviikosta neljä kuukautta ja käytiin tänään vahvisterokotuksilla ja hakemassa passia.
Nyt on koko perheellä dokumentit kunnossa ja voidaan vaikka lähteä ulkomaille!

Lääkärin vastaanotolla oli vastassa samanikäinen sharpein pentu. Se oli ihan hurjana Rumballe, murisi ja kiskoi. Rumppista vähän pelotti mutta nameilla selvittiin tästäkin tilanteesta. Se on siitä niin kiva koira että aina maistuu vaikka vähän huonompikin namppa. Viikonloppuna treenattiin imutusta luumuilla. Jep.
Olin kyllä aika järkyttynyt siitä el.vastaanoton kurttunaamasta. Luulin että sharpei on vielä kielletty Suomessa mutta ilmeisesti ei? Pennuksi en olisi sitä tunnistanut muuten kuin pienestä koosta. Kauhea kasa voiteita ja puhdistusaineita lähti perheelle mukaan kun poistuivat, ihan hirvitti. Mutta ei siitä sen enempää ettei kukaan suutu.
Rumba käyttäytyi kivasti, pusutti tietty eläinlääkärin ja hoitajat. Ei mitään kamalaa hulabaloota ja riehumista, äitinsä tyttö. Painoa 10,3 kiloa, olisin odottanut ehkä vähän enemmänkin. Ruokinnassa ollaan siirrytty kolme kertaa päivässä rytmiin jo viime viikolla, annoskokoa täytynee vähän tarkistaa. Lisäksi meneehän tuota namiakin treenihetkiin ja luita kohtuullisesti.

Meidän koirat söisi vaikka kuinka paljon niitä vuotaluita mutta kaikkien kauhujuttujen jälkeen en anna niitä kuin hätätilanteessa. Rauh! hirvennahasta tehtyjä olen ostanut mutta ne ovat sikamaisen kalliita. Hieman halvemmalla onnistuin löytämään Lemmikkistoresta http://www.lemmikkistore.fi/hirvikarpanen-p-3745.html hirvikärpäslastuja. Hintaero on huima - jos ostaa M&M:stä ne on 2,49 kappale kun taas tuolla 1,35 kappale kun tilaat yli kymmenen. Kyllä lemmikkikamoilla järkyttäviä summia tahkotaan rahaa, eikö kilpailua vieläkään ole tarpeeksi? Siis eihän siinä sinänsä mitään pahaa ole että joku tekee hyvää businesta mutta ollaan me koiranomistajatkin aikamoisia hölmöjä. Itse kuulun ihan ihan siihen superhölmöjen luokkaan. Parasta ja hinnalla millä hyvänsä.

Siis aiheeseen - Rumban 4kk kuvat tuleepi tässä.


Koko konkkaronkka
(toim. huom. ruokakuppi joka mahdollistaa pennun pysymisen paikoillaan  nanosekuntia kauemmin on leikattu pois kuvasta mutta selittää koirien kenottavat asennot - ei huonoa kuvanlaatua ja ylivalottumista tosin.)

Äiti ja tytär - sama kenotus

No en varmaan lähe tästä varastamaan kupille

Paerit kunnossa

Seisotuskuvia ottaminen on jokseenkin haasteellista
Joskus se myös nukkuu, ihan reporankkana...

...ja rentoreiskana (Rumban tuhoama ortopedinen koiranpeti sai remontin ajaksi jatkoaikaa terassipetinä)

...mutta enimmäkseen se on kyllä tällainen monsteri.

Ja rakas monsteri onkin. Pentukurssilla oli taas tällä viikolla mennyt kuulemma hyvin, ollaankin monta kertaa ihmetelty että tämä on taas ihan erilainen koira. Niin ahne että motivointi on todella helppoa, itsenäinen mutta kuitenkin innokas tekemään juttuja. Kova kantamaan tavaroita ja järsimään sekä varastamaan kiellettyjä esineitä; kenkiä, kynttilöitä, työkaluja (remontinteko hieman haastavaa kun pikkukoira levittelee työkalut pitkin pihaa), ruokakuppeja (niitä ei koskaan meinaa löytää ruoka-aikaan ja kaksi on jo laitettu päreiksi). Ja sitä paperi ja pahvisilpun määrää!!! Yöt nukutaan kiltisti eikä yöpissejä ole tullut moneen viikkoon. Ihana pentu mutta innolla odotan myös että se kasvaa ja aikuistuu. Ja kommentti siitä ulkomaanmatkasta oli täysin teoreettishypoteettinen, me ei lähdetä täältä taloudellissosiaalisista (no ei se ole sana, tiedetään!)-syistä varmaan ainakaan vuoteen Hankoa pidemmälle, jippiaijei!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti