tiistai 12. elokuuta 2014

Rumppis 12 vko

Aika menee niin nopeasti - Rumba ja sisarukset tänään jo 12 viikkoa. Rumba käyttäytyi eläinlääkärissä siivosti ja melko rauhallisesti. Sai tietenkin paljon nameja kehuja ihanaisesta söpöydestään. Kannukset herättivät taas hieman ihmetystä. Kiitos Alfapetille hyvästä palvelusta ja pentupaketista, ruoka kyllä kelpaa vaikkei olekaan Rumba omaa merkkiä!
Sponssiruokaa

Lääkärikäynnin jälkeen tehtiin pieni pisulenkki Kaukalahden hoodeilla ja leipomontätit ihastelivat pentua. Lisäksi saatiin yksi onnistunut maltakoiran ohitus namiavusteisesti tehtyä.

Rumba on nyt tasan yhtä painava kuin Nacho, 7,8 kiloa ja aavistuksen korkeampi. Jalat venyy pituutta joka päivä. Kätevästi se kiipeilee sohville ja ikkunoista ulos (!) - hengenvaaralliset harrastukset...
Omenat alkavat kypsymään ja Salsa ja Rumba popsivat niitä useamman päivässä, Nacho ei moisesta perusta, se syö vaan teollisesti valmistettua koiranruokaa - brolerinsydämet yök, raaka lohi tupla yök, raaka poro yökyökyök. Paistettuna ja kevyesti maustettuna kyllä kelpaa.

Salsa bikinikunnossa - laiha ja naku

Omenat maistuu pikkuiselle - tai, kaikki maistuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti