keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Mihin ne rahat oikein menee - how do I spend my money

Koiriin. Aina koiriin. Ruokiiin, leluihin, muihin tarvikkeisiin. Kurssi- ja kisamaksuihin, jäsenmaksuihin. Ja dieseliä palaa kun me kurvaillaan pitkin poikin treeneissä ja metsälenkeillä. Joskus kisoissakin.
Olen joskus leikkinyt ajatuksella että laskisin vaikka kuin iso prosenttiosuus palkasta menee M-kirjaimella alkaviin eläintarvikekauppoihin. Mutta en sittenkään taida haluta tietää.
Tänään kävin taas töistä tullessa täydennysreissulla. Ihan vaan kalkkivalmistetta piti hakea. Loppusumma yli 100 euroa...


Että näin...


Nachon uusi patukka


Mitä tuli ostettua?
Alkuvoimaa Salsalle - normaalisti se ei syö ihan näin kallista ruokaa mutta nyt pitää vähän hemmotella.
Canipuria Salsalle - hyönteisten torjuntaan, jospa se auttaisi myös vähän punkkeihinkin. Nachon meinaan myrkyttää ihan perinteisesti exspotilla.
Kalkkivalmistetta Salsalle.
Nahkaluita -suomalaisia ja toivottavasti myrkyttömiä.
Natural menuta. Hyvä treeninami.
Ziwipeakiä - myös hyvä treeninami, matkaruoka ja täydennys"rehu".

 Nacholle ostin uuden lelun - onhan meillä tänään treeenit. Sillähän ei näitä leluja olekaan ennestään. Tosin se tuhoaa niitä aika kivalla vauhdilla. Viime treeneissä viimeisteltiin gappayn iso juuttikankainen patukka tuusan nuuskaksi. Miten sillä voi olla niin valtava voima pienissä puoliksi hampaattomissa leuissaan? Tämä ylläoleva on jo kolmas laatuaan, nahkaa ja lampaankarvaa, sisällä piippi. Ei vaan kovin kestävä, ehkä viisi treeniä kestää. En siis koskaan anna lelua sille kokonaan - koskan silloin ne ei kestäisi puolta aksavuoroa - ja siksi nämä patukat missä on naru on niin hyviä.

Summa summarum - I spend all my money on dogs, and only dogs.

Ja sitten vielä päivän möhiskuva. Vähänkö olin fiiliksissä kun tunsin pentujen liikkeet ensimmäistä kertaa sunnuntaina. Kun Salsa makaa paikallaan siellä voi tuntea monta liikkuvaa palleroa. Jännittävää!!!
Of course a picture of Salsa. I could feel the puppies moves for first time on Sunday. What exitement! When she's laying completely still you can feel a couple of separate bumps moving around. I can't wait to meet them.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti