maanantai 19. toukokuuta 2014

Nytkö se alkaa?!

Tulin kotiin 15.30 tänään ja päästin koirat normaaliin tapaan heti ulos. En siinä hötäkässä ehtinyt tarkistamaan Salsan vointia vaan puhuin työpuhelun loppuun, avasin koneen ja vastasin pariin mailiin. Hetken päästä menin pihalle ja Nacho tuli heti mutta Salsaa ei näy, huutelen ja kohta neiti kömpii terassin alta. On kuuma, +27 näytti auton mittari, mutta muutenkin koira vaikutti hieman tuskaiselta. Mentiin siitä Salsan kanssa sisälle viilentymään ja koira vaan läähättää ja steppaa edestakaisin. Kaivoin kuumemittarin esille. Iik, en tykkää  - sanoo Salsa. Ihan ymmärrettävää, en tykkäisi minäkään, mutta lämmöt kuitenkin otettiin. 36,9. Eli nyt se alkaa. Soitto Anitalle, joka oli muutenkin jo tulossa tänä iltana koko konkkaronkan kanssa päivystämään että milloin alkaa tapahtua.
Ollaan sitten oltu tässä ihan rauhassa, välillä tuntuis vähän sattuvan kun pienen pieniä inahduksia kuuluu. Testasin että ruoka maistuisi vielä kyllä, mutta en tietenkään antanut kokonaista annosta, ihan pienen makupalan vaan. Käytiin äsken pissillä takapihalla, remmissä, koska neiti pyrkii terassin alle, ulkorakennuksen alle, pusikkoon... Ei kovin voimakkaasti tosin, kun matten kyljessäkin olisi turvallista olla. Kun tultiin sisälle piti vähän pesää tehdä, Salsa ei normaalisti juuri kuopsuttele makuupaikkaa niinkuin monet koirat tekee aina asettuessaan. Illaksi on luvattu ukkosta, onneksi Salsa ei ole paukkuarka. Kyllä meitä nyt jännittää!

It seems like Salsa is going into labor now, her temperature is 36,9 and she's pretty restless.  When I came home she went to hide underneath the terrace, but luckily came out at recall. She's obviously seeking for support from me. It's very hot here right now, +27 or so. Not ideal but our house does not get so hot inside. The weather forecast is saying there will be a thunderstorm tonight, I'm so happy that Salsa is not a least bit afraid of loud noises. We are so exited, and nervous!!!


1 kommentti: