torstai 15. toukokuuta 2014

Viikon punnitus - Weighing this week

Salsan paino on noussut nyt vähän enemmän, lisää on tullut 4,3 kg. Alkupaino oli tosin aika alhainen, vain 18 kg.
Normaalit aamulenkit on tehty, tänään Salsa sai jopa vähän jolkotella pellolla kun niin nätisti meni. Iltalenkki tehtiin kolmeen pekkaan - Salsa jäi kotiin syömään. Salsan iltaulkoilut jää nyt vaan pihaköpsyttelyiksi kun omistajien ja virkaatekevän aksakoiran kuntoa täytyy vähän nostaa jopa hölkkäämällä.
Tai ehkä puhun nyt rehellisesti vain itsestäni. Isännän kunnossa ei ole mitään vikaa - sehän vetäsi viime viikonloppuna HCRn kun vettä vaan ja tänä viikonloppuna on luvassa extreme run. Eiliset aksat Nachon kanssa meni niin mukavasti että voitaisiin kohta mennä taas kisaamaan jos minä saisin vähän kuntoa etten kaadu jonkun hengenahdistuksen kourissa sinne radalle. Agilityratahan kestää se huimat 40 sek.... Ja Nachonkin kuntoa täytyy vähän nostaa, se täyttää sentään jo kahdeksan elokuussa eikä tiedä kuinka kauan sen kanssa vielä voi treenata. Vaikka eihän me nyt mitään hc-treeniä vedetä, kunhan höpsötellään.

Taidankin ottaa vähän herkkuja ja leiriydytään sohvalle Salsan kanssa, pentujen liikkeitä tunnustelemaan.

Salsa got her weekly weighing today, she has gained a little more than 4 kgs now. Her start weight was however quite low, only 18 kg. She doing normal morning walks, this morning she even got to "run" free in the nearby field. She's not really running that much anymore. In the evening she had to stay home and eat while the three of us went for a slow run. Nacho and I need to get in shape so maybe we could do a couple of agility competitions still this summer. He is turning 8 years in August so you never know for how long we can continue training - even if we do not train we heavy of often.

Well, I better hit the sofa and cuddle up with Salsa, it's exiting to feel thepuppies move in her tummy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti